پس گرفتن چک از اداره ثبت برای اقدام از طرق دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۸ #44075913

من برج ۴ رو یک چک از طریق اجرای ثبت اقدام کردم. چند تا حساب از صادر کننده چک توقیف شد و پلاک یه خودرو توقیف سیستمی شد فقط.
قبلا هم چک برده بودم اداره ثبت و اگر وصول نمی شد با یه درخواست مختومه شدن با توجه به عدم وصول چک از طریق اجرای ثبت و ارائه نامه به مراجع قضایی چک رو با یه نامه برمیگردوندن و یه ماده قانونی داشتن که در اینصورت حق الاجرا یا نیم عشر رو نمیگرفتن.
در مورد این چک صادرکننده پس از ابلاغ اجرائیه رفته شکایت کرده و یه نامه از دادیاری گرفته مبنی بر اینکه شکایت مطرح کرده رو پرونده اجرا ثبت گذاشته.
من تقاضای مختومه شدن و ارائه نامه برای مراجعه به مراجع قضایی دادم اما رئیس اداره ثبت چک رو به من برنمیگردونه و میگه باید صبر کنی رای قطعی بیاد و دلیلش هم اینه که یه ماده قانونی دارن ظاهرا که اگر کسی که اجرا میذاره چک رو ذیحق نباشه باید حق الاجرا رو پرداخت کنه.
کلی صحبت کردم که اولا شکایت کیفری دوما تا رای قطعی نیاد من ذیحق این چک محسوب میشم اما باز چک رو برنمیگردونن .
آیا قانونا چنین حقی دارن؟
چه اقدامی از طرف من امکان پذیر؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به ادعای به عمل آمده نسبت به حقانیت و ذینفع بودن شما ، چاره ای ندارید جز آنکه تا زمان رسیدگی و اعلام نظر قضایی صبر نمایید .

با سلام
عملیات اجرای ثبت به دستور مقام قضایی متوقف گردیده و تا حصول نتیجه از جانب دادگاه شما هیچ اقدامی نمیتوانید انجام دهید.