اعسار وی را چطور رد کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۱۳ #44070283

سلام من از کسی پول میخوام درخواست اعسار کرده چکار کنم که پولم کامل بدهبه دادگاه گفته بیکاری و پول نداره من چکار کنم خدا بزرگه التماس دعا

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.باید مدارکی دال بر توانایی مالی مدعی اعسار ارائه بدهید...

سلام وقت بخیر
باید بتوانید با ارائه ی ادله ، توان مالی ایشان را اثبات نمایید.

باید مدارکی دال بر توانایی مالی مدعی اعسار ارائه بدهید.

سلام
چنانچه ملائت مالی ایشان را اثبات نمایید اعسار رد خواهد شد .

باسلام ملائت ایشان را اثبات کنید

باسلام

زمانی تقاضای اعسار پذیرفته می شود که شخص بدهکار هیچ وجه یا مالی بجز مستثنیات دین(یعنی اموال غیر قابل توقیف مثل یک ملک مسکونی درحدمتعارف و...) نداشته باشد بنابراین اگر اموالی از بدهکار شناسایی شود که تکافوی پرداخت بدهی او را کند از محل فروش آن بصورت مزایده، حکم اجرا می شود و محکوم علیه حبس نمی شود و تقاضای اعسار او نیز پذیرفته نخواهد شد.

بنابراین شما باید اموالی را از بدهکار شناسایی وبه دادگاه معرفی نمائید تا دادگاه هم از مراجع مربوطه استعلام وبرمبنای آن اخذ تصمیم نماید.

با سلام
میتونید مدارکی مبنی بر تمکن مالی ایشون ارایه دهید