طلاق و خانوادگی

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۴۷ #44058963

با سلام واسه پرونده طلاق به درخواست زوجه که بدوی و تجدید نظر طلاقو قبول کردن؛ فرجام خواهی زدم رفت دیوان عالی کشور برعکس روال عادی دیوان که شاید ماهها رسیدگی پرونده ماهها زمان ببرد از روزی که پرونده رسیده شعبه؛ ۳ روزه رای صادر شده است و پیامکش اومده که نوشته رای صادر شد اما هنوز ابلاغ نشده بنظرتون برحسب تجاربتان این چی می‌تونه باشه با این سرعت صدور رای؟ ابرام یا نقض؟ باتشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
علی الاصول امکان پیش بینی نتیجه وجو.د ندارد . لیکن ممکن است بخاطر حجم کار شعبه هنوز اقدامی در این خصوص صورت نگرفته باشد.

به علت بحث آمار برخی شعب دادگاه ها در حین رسیدگی پرونده را ثبت نمی کنند و بعد آماده شدن پرونده برای صدور رای اقدام ب ثبت می کنند

باسلام معمولا درخصوص پرونده های ارسالی به دیوان بدوا قبول یاعدم قبول رسیدگی خارج از نوبت میشه،احتمالا رسیدگی نسبت به پرونده رو نپذیرفتن.

با سلام
نتیجه ی پرونده های دادگستری به هیچ وجه قابل پیش بینی نمیباشند لذا شما میتوانید از قسمت پیگیری پرونده نسبت به مشاهده وضعیت پرونده تان اقدام نمایید

یک نسخه از دادنامه رای شعبه رسیدگی کنند دیوان عالی کشور همراه با پرونده ارجاع به دادگاه بدوی صادر کنند حکم ارسال می گردد لذا در صورت امکان مشاهد نتیجه ابرام یا نقض رای صادر در قسمت روند پروند سامانه ثنا مراتب جهت اطلاع می بایست حضوری به شعبه مراجعه کنید

با توجه به تجربه شخصی بنده، عموما در مواردی که چنین سریع رای صادر می شود، رای سابق ابرام شده است. بد نیست برای کسب اطلاع به سامانه adliran.ir مراجعه نموده و در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی با وارد کردن شماره پرونده و بازیابی اطلاعات، روند کار پرونده را در ردیف فرعی مربوط به دیوان ملاحظه فرمایید. ممکن است اشاره به تایید یا نقض حکم فرجام خواسته، صورت گرفته باشد.

سلام، از سیستم ثنا خوتان در قسمت روند پیگیری پرونده قابل مشاهده است.نهایتا هم چند روز بعد رای به شما ابلاغ می‌شود.