آیا میشود به دستور موقت ملاقات فرزند اعتراض زد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۸۷ #44058033

سلام روز بخیر.
ببخشید من فرزند ۷ ماهه ایی دارم و فرزندم شیر خودمو میخورد. و در شرف طلاق هستیم. همسرم بعد چند ماه تقاضای دستور موقت ملاقات فرزند را داده از صبح تا غروب. و چون بچه اذیت میشه و وابسته ی شدید به مادر هست نمیشود در این مدت دست پدر باشد.اما با دیدن فرزند مشکلی ندارم.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود همراه با حکم اصلی قابل اعتراض است

بادرودوسلام ازطریق اعتراض به رای اصلی به دستورموقت هم می توانید اعتراض نمایید.

ضمن اعتراض به رای اصلی به دستور موقت هم میتوان اعتراض کرد.

به طور مستقل خیر اما ضمن اعتراض به خواسته اصلی امکان آن وجود دارد.

با احترام ضمن اعتراض به رای اصلی میتوانید به دستور موقت هم اعتراض کنید

باسلام دستور موقت مستقلا قابل اعتراض نیست اما میتوان با اعتراض به رای به دستور موقت هم اعتراض نمود.

بنام خدا،میتوانید اعتراض کنید.