آیا با توجه به رسید و فاکتور می توانم طلاهایی که در دوران نامزدی دادم مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۶۴ #44052850

سلام
بنده با نامزدم بهم زدیم بنده تقاضای پس دادن مقداری از طلاها که به صورت هبه داده بودم را میخواهم بکنم ومابقی رو ببخشم بهشون فاکتور طلاها هم به اسم خودم هستش شاهد هم هستش که دیده به ایشون دادم ونیز خود طلافروش
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به استناد رسید و شهود دادخواست استرداد طلاها را به طرف ایشان مطرح نمایید .

شما میتوانید با دادن دادخواست مطالبه هدایای نامزدی را نمایید به یکی از دفاتر خدمات قضایی جهت تقدیم دادخواست مراجعه کنید

سلام
بدوا از طریق اظهارنامه و پیوست کپی فاکتورها تقاضای استرداد طلا را بکنید در صورت امتناع اقدام به ثبت دعوا نمایید

سلام
اگر هدایا اکنون موجود است می توانید با اثبات هبه بودن اعطای آنها و رجوع از هبه، آنها را استرداد نمایید.

طبق قانون هدایای دوران نامزدی قابل مطالبه است و با توجه به اینکه فاکتور خرید به نام شما است و شاهد نیز دارید می توانید داخواست استرداد هدایا تقدیم دادگاه نموده و آنها را مطالبه نمایید.

سلام هدایای نامزدی قابل عودت هستند و شما میتوانید با دادن دادخواست و فرآیندهای حقوقی مربوطه اقدام به این کار بکنید.