با فروش ۳دانگ شوهر میتواند تا زمان انتقال آنرا پس بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۱ #44043050

با سلام،اگر ۳ دانگ خانه بنام زن بشود،چگونه میتوان ثابت کرد هبه بوده یا قربه الی الله بوده

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود تحت شرایطی امکان پذیر می باشد.

با احترام بله در شرایطی میتواند

با سلام با اثبات اینکه به نحو هبه غیرمعوض آن سه دانگ را به شما داده امکان استرداد آنرا دارد.

تعین نوع عقد ،با اثبات نحوه پرداخت ثمن ، شهادت شهود قابل اثبات می باشد.

با درود چون بنام زن شده است، اصل بر این است ایشان مالک است مدعی باید خلاف آن را اثبات نماید و ظاهر آنست هبه است اگر عقدی فی مابین نباشد، اصل بر آن است که قصد طرفین چیست.
العقود تابعه للقصود

سلام
با هبه نامه چنانچه تنظیم شده باشد سوال خیلی کلی ست