آیا مراد تحقیقات محلی است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۲۹ #44037423

باسلام. بنده چند روز پیش در دادگاه اعسار مهریه همراه با شاهدان حضور پیدا کردم و اسنادی را جهت اعسار تحویل دادم با توجه به اینکه هنوز حکم اعسار نیامده اما امروز داخل سامانه ثنا روند پرونده را دیدم نوشته بود قرار قرار اعدادی. منظور از قرار اعدادی چیست؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جهت تحقبق در خصوص وضعیت شما هست

قرارهایی که قاطع دعوا نبوده و برای کشف حقیقت و جمع آوری ادله استفاده میشوند.

سلامف منظور قرارهای اعدادی یا مقدماتی است. قاضی در این خصوص تصمیم می گیرد.

احتمالا استماع شهادت شهود باشد

سلام وقت بخیر قرار معاینه محل، قرار تحقیق محلی، قرار کارشناسی و استماع شهادت شهود ،استعلام اموال و .....میتواند باشد

قرارهایی برای تکمیل تحقیقات مانند تحقیق ومعاینه مخل،استماع شهادت،کارشناسی

با درود بنظر شهادت شهود باشد