با توجه به توضیحات فوق من چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۳ #44036398

سلام
درسال۸۹ توسط یک نفر در اداره کار اصفهان از من شکایت شده که پرونده سازی بوده، من وشاکی با هم طبق لیست پرداخت حق بیمه در زمان شکایت وی در کارگاه آقای ...مشغول به کار بوده ایم و شاکی تقاضای پنج سال ونیم سابقه کاری نموده و اداره کار اصفهان من رابه هفت سال محکوم کرده و وقتی متوجه شدم که سازمان بیمه همه حقوق بازنشستگی من را مسدود نموده بود من به علت دست تنگی نتوانستم وکیل بگیرم و چون آشنا به قانون نبودم دیوان عدالت اداری اعتراض من را رد نمود بعد به وکیلی به نام ... مراجعه نمودم و ایشان مبلغی پول از من گرفتند و دو سال و نیم مرا سر کار گذاشتند و هیچ حرکتی برایم نکردند اعاده دادرسی دادم و رد کردند تقاضای اعمال ماده ۷۹ کردم امروز رد شد بدون دلیل آیا کسی می تواند به من کمک کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام متاسفانه شما کلیه راههای عادی و فوق العاده اقدام قضایی و اعتراض به آرا را طی کرده اید و بازگشایی پرونده جدید جز با تغییر جهات دعوی یا کشف مستندات و دلایل جدید حاکی از حقانیت شما بسیار مشکل است.