اجازه پدر لازم هست برای رفتن دختر ۳۴ساله به رفتن پیش روانپزشک؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۲ #44015311

سلام من دختر ۳۴ ساله هستم و مخفیانه پیش دکتر روانپزشک می روم پدرم مخالف هست اگر هم بگذارد بروم باید پیش دکتری که خودش انتخاب کرده بروم و من قبولش ندارم ایا پدرم می تونه من رو مانع کنه که پیش دکترم نروم و پیش دکتری که خودش انتخاب کرده بروم چه کار کنم که پدرم مجبورم نکنه پیش یه دکتر دیگری بروم متاسفانه متوجه بشه من رو در خانه زندانی می کنه و اجازه هیچ کاری رو نمیده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر نمی تواند اما اخلاقن توصیه به مدارا و گفتگو با پدر می کنم موفق باشید

درود
خیر شما می توانید به هر پزشکی که خودتان صلاح می دانید مراجعه کنید.

با سلام
پدر در موردی که فرزند عاقل و بالغ هست اجازه چنین منعی را ندارد.

خیر نمی تواند مانع شود

حق زندانی کردن شما و الزام نزد رفتن دکتر مشخص و یا هر نوع آزار شما را ندارد. ضمن اینکه تا زمانیکه مجرد هستید هزینه های زندگی شما به عهده پدرتان است .

سلام، اصلا نیازمند اجازه پدر نیستید برای چنین مساله ای!

خیر شما نیازی به اجازه ایشون ندارید