به عنوان ضامن اقدام به پرداخت قسمتی از وام نموده ام، چگونه آن را مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۲ #44012007

مبلغ ۵ میلیون از وام شخصی که ساکن شهر دیگرست (کرمانشاه) پرداخت نموده ام. نامه پرداخت هم از بانک گرفته ام. بنده ساکن بندر لنگه جنوب کشور هستم. برای رسیدن به حقم از کجا و چگونه شروع کنم؟
ایشان بازنشسته آموزش و پرورش هستند.
چکار کنم که حقوقشان کسر شود؟
متشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طرف شورای حل اختلاف اقدام به مطالبه وجه نمایید

ضامن حق رجوع به مضمون عنه را ندارد، مگر بعد از ادای دین... بنابراین می توان نتیجه گرفت که ضامن پس از پرداخت دینی که ضمانت آن را بر عهده گرفته است، می تواند به مدیون (مضمون عنه) رجوع کند و حق خود را بگیرد

سلام

از طریق ارایه دادخواست مطالبه وجه بابت خسارات وارده ناشی از عدم انجام تعهد از سوی وام گیرنده
، با توجه به اینکه مجموع طلب بانک کمتر از ۲۰ میلیون تومان می باشد ، از طریق طرح دعوی در شورای حل اختلاف قابل پیگیری می باشد .

سلام
باید اقدام به ثبت دعوای مطالبه نمایید

با سلام و احترام با توجه به مبلغ مذکور مرجع صلاحیتدار شورای حل اختلاف محل اقامت طرف مقابل است.