آیا ابطال سند مالکیت توسط زوج به دلیل عدم اعتماد به زوجه وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۲۱ #4399

با عرض سلام و خسته نباشید،ما پارسال پدر و و داداشم یه معامله هایی بین خودشون بود و از روی سادگی و اعتمادشون خانه خودمون که نام مادرم بود به دو نفر فروختند،اولی به آقای آشنا در قالب مبایعه نامه بابت پرداخت ثمن معامله دویست میلیونی که اون موقع در کنار این مبایعه نامه یه قرارداد که این خانه مادرم بابت تضمین بازپرداخت این پول فروخته شده(الان ما به آقای آشنا بدهکار نیستیم و مبلغ پولش پاس شده)اگر مبلغ پاس شود این مبایعه نامه فسخ می گردد،یعنی در واقع به این آقا نفروختن بابت پرداخت این پول این مبایعه نامه تنظیم گردیده است،دومین نفر که همین منزل مسکونی مادرم را بهش فروختن آقای محمدی هستش که آن هم بدون نارضایتی مادرم همینجوری بهش گفتن الکی یه امضا بزن بخاطر اخذ صد و نود میلیون از این آقا خونه را در بنگاه املاک واسه این آقا قولنامه کردن و بعدش هم در دفترخانه اسناد رسمی وکالت فروش به این آقا دادن،حالا این آقای محمدی میگه روی خونتون اقدام میکنم ما را دچار مشکل کردن مادر من بیسواد و بخاطر اینکه امضا بکند گفتن همینجور یه معامله سوری هستش و این آقای محمدی که معلم هستش اون موقع بهشون گفته من هیچ وقت روی خونه شما اقدام نمیکنم و بخاطر دلخوشی این خانه را بابت تضمین پرداخت این پول بهم بدین،ما را دچار مشکل کرده مادرم خیلی ناراحته،ما الان مشکل داریم نمیتونیم کل پول را بهش پس بدم ولی لج کرده میگه من منتظر نمیشینم و روی خونه اقدام میکنم،حالا به نظر شما ما چکار بکنیم که معامله را فسخ کنیم و از دستش خارج کنیم،آیا میتونه اقدام قانونی بکنه و انتقال سند انجام بده؟در ضمن اصل سند این خونه هم در رهن بانک ملت تهران هستش،ممنون میشم اگر ما را راهنمایی بفرمایید.ین مبایعه نامه یه قرارداد که این خانه مادرم بابت تضمین فروخته شده و اگر مبلغ پاس شود این مبایعه نامه فسخ می گردد،یعنی در واقه به این آقا نفروختن بابت پرداخت این پول این مبایعه نامه تنظیم گردیده است،دومین نفر که همین منزل مسکونی مادرم را بهش فروختن آقای محمدی هستش که آن هم بدون نارضایتی مادرم همینجوری بهش گفتن الکی یه امضا بزن بخاطر اخذ صد و نود میلیون از این آقا خونه را در بنگاه املاک واسه این آقا قولنامه کردن و بعدش هم در دفترخانه اسناد رسمی وکالت فروش به این آقا دادن،حالا این آقای محمدی میگه روی خونتون اقدام میکنم ما را دچار مشکل کردن مادر من بیسواد و بخاطر اینکه امضا بکند گفتن همینجور یه معامله سوری هستش و این آقا پیرمحمدی که معلم هستش اون موقع بهشون گفته من هیچ وقت روی خونه شما اقدام نمیکنم و بخاطر دلخوشی این خانه را بابت تضمین پرداخت این پول بهم بدین،ما را دچار مشکل کرده مادرم خیلی ناراحته،ما الان مشکل داریم نمیتونیم کل پول را بهش پس بدم ولی لج کرده میگه من منتظر نمیشینم و روی خونه اقدام میکنم،حالا به نظر شما ما چکار بکنیم که معامله را فسخ کنیم و از دستش خارج کنیم،آیا میتونه اقدام قانونی بکنه و انتقال سند انجام بده؟در ضمن اصل سند این خونه هم در رهن بانک ملت تهران هستش،ممنون میشم اگر ما را راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما نمیتوانید ملکی را که دارای سند محضری و بصورت قطعی بیع شده است را مسترد کنید.

خیر شما نمیتوانید ملکی را که دارای سند محضری و بصورت قطعی بیع شده است را مسترد کنید.لذا برای فروش ملک هم ابتدا باید اقساط وام بانکی پرداخت و ملک از رهن بانک خارج شود.در تفکیک توجهی به مقدار سهم مالکان در کل 6 دانگ لزومی ندارد و بعد از تفکیک به‌هنگام تنظیم تقسیم نامه رعایت حقوق و سهم هر یک از مالکان مشاع مطرح می‌گردد که با توافق نسبت به کسری و زیادت یا صلح و هبه رفتار خواهد شد؛ اما در افراز رعایت و توجه به سهم معادل حصه هر یک از مالکان مشاعی ضروری بوده و اگر این رعایت در ملک به عللی با توجه به تصرف شرکا و به وضـعـیـت دیـگر مقدور نباشد، باید تعدیل صورت گیرد و مقدار اضافی ملک که در سهم شریک قرار می‌گیرد، بهای آن تقویم و در صورت‌مجلس افراز قید شود‌

موید باشید