آیا امکان مطالبه مهریه در ایران بعد از طلاق توافقی در خارج از کشور وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۱,۲۶۱ #43979190

فرزند من در ایران همسرش را عقد و یکصد سکه مهریه وی نموده است هم اکنون در کشور آلمان زندگی می کنند ودر آنجا توافقی از هم جدا شده اند ودریک مرکز اسلامی صیغه طلاق را با ذکر جمله بذل مهریه از طرف زوجه اجرا نموده و در کنسولگری ایران در هامبورگ نیز به ثبت رسانده اند. حال قصد مسافرت به ایران را دارد آیا برگه اجرای صیغه طلاق در آلمان در ایران اعتبار دارد یا نه و آیا خانواده همسرش که از دخترشان وکالت هم دارند میتوانند از فرزندم طلب مهریه نمایند.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به حکم طلاق دارد.

مهریه را بذل نمودند امکان مطالبه نیست

با وجود بذل،امکان مطالبه مهریه وجود ندارد.

از آنجایی که این برگه در کنسولگری ایران در هامبورگ به ثبت رسیده معتبر است و بدون نیاز به تنفیذ، در محاکم ایرانی قابل استناد است.

سلام و ارادت
با بذل مهریه دیگر نمیتوانند مهریه را مطالبه نمایند .

سلام چون مهر بذل شده دیگر قابل مطالبه نیست

درود
با توجه به ثبت بذل مهریه خیر .