آیا راهی هست که دوستم رو مجاب به فروش کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۰۵ #43959212

سلام
من و دوستم یه آپارتمان به صورت سه دانگ سه دانگ یه سال پیش برای سرمایه گذاری خریدیم، الان من قصد فروش دارم اما دوستم تا یکسال دیگه نمیخواد بفروشه، واحد رو هم از من به صورت سه دانگ کسی نمیخره
دوست هم نمیتونه سهم منو بخره، پول به اندازه کافی نداره

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا به اداره ثبت اسناد واملاک مربوطه مراجعه نمایید و درصورت دریافت نامه مبنی بر غیر قابل افراز بودن ملک، تقاضای دستور فروش مال مشاع غیر قابل افراز را با استناد به نامه مذکور از طریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه بدهید

سلام .در صورت عدم تقسیم مال مشاعی تقاضای فروش مال مشاعی رو به دادگاه مطرح کنید

ازدادگاه درخواست فروش مال مشاع را تقاضا کنید.

باسلام .بله باتوجه به عدم حاضربودن پول ایشان حق کسب شده ایشان ازبین میبرد بهتر است ابتدا اظهارنامه بدید وانجام امور ثبتی ومراجعه به دادگاه جهت امر وفروش ومزایده

باید رای اداره ثبت مبنی بر غیر قابل افراز بودن را اخذ کنید و به استناد آن دستور فروش از دادگاه حقوقی بگیرد. با دستور دادگاه ملک از طریق مزایده به فروش میرسد

اگر دوست شما راضی به تقسیم یا فروش ملک نشود باید از دادگاه تقاضای فروش کنید پس از مزایده وجوه حاصله از فروش بین شما تقسیم می شود

با سلام
اولا اگر ملک مشاعی شما قابل تقسیم و تفکیک باشد میتوانید نسبت به فروش سهم سه دانگ خود اقدام نمایید
اما در صورت عدم تقسیم و افراز ، بایستی جهت فروش آن و تقسیم سهم شراکت از طریق قانون اقدام نمایید