آیا دانشگاه با اون برگه کپی میتونه از من شکایت کنه؛ شرکت چطور؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۵۷ #43957103

من یک برگه کپی مدرک کارشناسی جعلی ساختگی درست کردم یعنی اصل مدرک وجود خارجی ندارد و اطلاعات آن کاملا ساختگی بوده و برابر اصل هم نشده و برگه کپی را به شرکت برای کار ارائه دادم. ۲ماه مشغول به کار بودم و بعد از کار منصرف شدم و استعفا دادم. شرکت استعلام گرفته از دانشگاه و متوجه ساختگی بودن آن شده.

مشاوره حقوقی جعل
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله جعل و استفاده از سند مجعول محسوب می شود

سلام، خیر امکان شکایت جعل با کپی فراهم نیست

باسلام
خیر جعلی صورت نگرفته

با احترام با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول بله پیتواند

بنام خدا
با سلام
با مدرک کپی نمیتوان جعلیت ان را به اثبات رساند./
منتها شرکت فوق بخاطر تخطی بودن شما میتواند علیه شما تحت عناوین دیگر شکایت طرح نمایید./
با احترام

خیر جعل در اصل سند ملاک است.

درود
جرم واقع شده جعل محسوب نمیگردد .