با تهدید به آبرو ریزی، اگه خانم بخواد شکایت کنه پای خودش هم گیر هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #43957023

سلام وقت بخیر، یکی از آشنا های ما خانمی هست ۳۵ ساله و ۱۷ ساله ازدواج کرده حدود ۱۰ سال یا بیش تر خانواده شوهرش با رفت و آمد هاشون با یه آقا پای این آقا رو به زندگی این خانم و شوهرش باز کردن، خانم بعد از به دنیا آوردن بچه اولش و کم کم حسی به این آقا پیدا میکنه و اون آقا هم خانم رو از راه به در میکنه، کار به جایی میکشه که اون دوتا با هم رابطه جنسی هم داشتن،در صورتی که اون آقا هنوز هم به خونه خانم نیاد و پیش خانم و شوهرش میشینه به عنوان مهمون،اون خانم در طول این سال ها بار ها رابطه رو به هم زده ولی آقا بیخیال نیس و با رو تهدید و هر چیزی مثل منتشر کردن عکس خانم اون رو تهدید میکنه، تا اینکه دختر این خانم عقد کرد و این خانم که خودش هم خیلی خسته شده بوده، این سری به طور خیلی جدی تصمیم میگیره رابطه اش رو به هم بزنه حتی شده واسه آبروی دخترش، تتا اینکه به اون آقا میگه و اون آقا دوباره تهدید شروع میکنه و عکس های خانم رو برای خانم میفرسته و میگه اینا رو برای شوهرت میفرستم، و جوری شده که یه روز اومده دم در خونه و زنگ د زده و وقتی دیده جواب نمیده از دیوار اومده بالا، و به اون خانم گفته باید دوباره بر گردی وگرنه یه کاری میکنم بی آبرو بشی و یا یه کاری میکنم خودکشی کنی، اون خانم خیلیییییییی داره عذاب میکشه و چندین بار الکی به آقا گفته شوهرم فهمیده و من خونه پدرم هستم و تو آبرو من بردی ولی اون براش مهم نیس و دوباره شروع میکنه، میخاستم بدونم اگه خانم بخاد شکایت کنه پای خودش هم گیره؟؟؟

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اصبات این امر با مشکل مواجه است بهتر است خودشان صحبت و حل و فصل نمایند

با سلام، بله .
منتها میتوانید در صورت تکرار ایجاد مزاحمت با پلیس تماس گرفتا و تحت عنواگ مزاحمت و تهدید شکایت خود را مطرح نمایید

با توجه به مدت مدیدی که این رابطه ادامه داشته قطعا نمیتوان اکراه و اجبار خانم را اثبات نمود و طبعا اثبات موضوع برای طرفین دارای مجازات بسیار سنگینی خواهد بود .