میخوام بدونم برای شکایت برم کلانتری؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۵ #43937210

سلام بنده فرمانده پایگاه یکی از روستای های مشهد هستم و دیروز در یکی از خیابون های روستا با حالت تمسخر در ملع عام بهم گفتن هیی مارمولک یواش برو و منم هیچی بهش نگفتم میخوام بدونم برای شکایت برم کلانتری
و آیا او حق اینو داشته بگه یواش برو یا ن

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مثلا شما می‌توانید تحت عنوان توهین شکایت نماید

سلام به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و شکواییه خود را ثبت کنید

درهرصورت توهین به دیگران در هر لباس و منصبی جرم می باشد اما بجهت اثبات اتهام ،به شهادت شهود و ادله کافی نیاز دارید.ودردفاترخدمات قضایی ثبت شکایت نمایید.

درود
میتوانید در دفاتر خدمات قضای موضوع توهین را مطرح نمایید ولی باید بتوانید اثبات کنید

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید و شکایت خود را طرح نمایید

با سلام
شما میتوانید با تنظیم شکوائیه مبنی بر توهین و اهانت به شما و ثبت و ارسال ان از طریق دفاتر خدمات قضائی اقدام بفرمائید

سلام بله به جرم توهین شکایت تنظیم کنین باشهادت شهودو اقرارمتهم اثبات کنیدوعنوان کنین که بیم تجری مرتکب وجوددارد