اگر اتفاقی در آپارتمان رخ دهد که هزینه جبران آن طی رای دادگاه بیش از سقف تعهد بیمه نامه باشد،جبران هزینه بر عهده شخص مدیر آپارتمان است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۶ #43924328

بار حقوقی پذیرفتن مسئولیت مدیر آپارتمان چیست؟
آیا نیاز به تهیه هر سه بیمه نامه مسئولیت مدنی، آتش سوزی و آسانسور هست؟
اگر اتفاقی در آپارتمان رخ دهد که هزینه جبران آن طی رای دادگاه بیش از سقف تعهد بیمه نامه باشد و یا بیمه از زیر بار مسئولیت فرار کند جبران هزینه بر عهده شخص مدیر آپارتمان است؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس ماده ۱۴ قانون تملک آپارتمان‌ها، «مدیر یا مدیران مکلفند تمام بنا را به عنوان یک واحد در مقابل آتش‌سوزی بیمه نمایند. سهم هر یک از مالکان به تناسب سطح زیربنای اختصاصی آن‌ها وسیله مدیر یا مدیران تعیین و از شرکاء اخذ و به بیمه‌گر پرداخت خواهد شد. در صورت عدم اقدام و بروز آتش‌سوزی مدیر یا مدیران مسئول جبران خسارات وارده می‌باشند.»

با درود مدیر ساختمان مدیر، مسئول حفظ و اداره ساختمان و اجرای تصمیمات مجمع عمومی است. و تکلیف قانونی برای انجام چنین بیمه هایی با سقف تعهد متعارف و از شرکت های معتبر بیمه و با بندهای پوشش کامل است. در صورت عدم انجام این تعهد و یا انجام ناقص آن، در کنار مقصر اصلی حادثه ، متضامنا مسئول جبران خسارات وارده ناشی از حوادث خواهد بود. البته ماده ۱۴ فقط اشاره به بیمه آتش سوزی و زلزله ساختمان و بیمه مسئولیت مدنی حوادث آسانسور اشاره مینماید.