موارد استعلام گزینش چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۲,۱۴۶ #43921840

با سلام
میشه لطفا موارد استعلام برای استخدامی در سازمانهای دولتی رو بفرمایید؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به سازمان مربوطه بستگی دارد، درخواست گواهی عدم سوپیشینه دارند معمولا

سلام، بسته به برنامه های تدوین شده هسته گزینش اون ارگان و تعاملات از پیش تعیین شده با مراجع استعلامی، استعلامات چندگانه و متفاوت از سایر هسته ها صورت میگیره. به طور کلی و مشترکا: برای بررسی بند ۴ ماده ۲ قانون گزینش از محل کار، تحصیل و گاها مراجع انتظامی، به منظور احراز بند ۵ از وزارت اطلاعات و بند ۶ از واحد سجل قضایی دادسرا استعلام گرفته میشود.

سلام عموما از اطلاعات دادگستری می باشد

باسلام
دوست عزیز موارد گزینش در ادارات دولتی ۱.عدم سوپیشینه کیفری ۲.عدم اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان ۳.تحقیقات محلی اعم از محل سکونت و محل کار و... این سه مورد در گزینش های کلی معمولا در همه ادارات دولتی جهت گزینش اعمال میشه ولی موارد دیگه ای مانند میزان تحصیلات مرتبط با شغل و سابقه کار و امثالهم نیز بسته به شغل و اداره مربوطه نیز جزو موارد گزینش هست .

با سلام
استعلام از حراست محل کار محل تحصیل و تحقیقات محلی و سوء پیشینه

با درود معمولا اطلاعات، گواهی عدم سوپیشینه و...

سلام
استعلام از اداره کل حراست و تحقیقات محلی سکونت و تحصیل و کار است .