میخواستم بدانم اگر شکایت کنم میتوانم سرجایش بنشانمش که دیگر مزاحم همسایه ها نشود یا دست به جایی بند نمیشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۱ #43904493

باسلام خدمت اساتید محترم
منزل بنده دو نبش میباشد و دیشب مهمانمان ماشینش را جلو منزل خودمان نبش دوم پارک کرده بود که همسایه بغلی ساعت یک نصف شب با لگد درب منزل را زده و ادعا کرد که جای مارک او را گرفته ایم درصورتی که درست جلو درب منزل خودمان بود حتی دو متر هم به خانه ایشان فاصله داشت و کلی فحش و ناسزا بارمان کرد و با لگد سپر ماشین بنده را شکست و من نیز ناچار با
۱۱۰ تماس گرفتم و صورتجلسه کردم،این را هم بگویم که این همسایه ما با همسایگان دیگر نیز درگیر است حتی چند جلسه به دادگاه و شورا رفته اند به خاطر همین جای پارک،البته همه اینها را دوربین منزلمان ضبط کرده با لگد میزند و به طرفمان هجوم می آورد.
(نمیشود سازش کرد چون آنیکی همسایه سازش کرد و این هر روز پرروتر شد)

با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تقاضای بازبینی دوربین نمایید.

سلام شکایت توهین و تخریب ازطریق خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

با درود میتوانید طرح شکایت نمایید، فیلم دوربین قابل بازبینی و استناد است

بله تحت عنوان توهین و تخریب می توانید شکایت کنید.

تحت عنوان تخریب عمدی شکایت کنید.

تحت عناوین مزاحمت و توهین و با استناد به تصاویر دوربین از او شکایت کنید.

با سلام، به جرم توهین و تخریب می توانید شکایت کنید