بنده میتونم پایان کار برای این ملک بگیرم و بعد سند تک برای این ملک تهیه کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۰۳ #43893431

سلام و خسته نباشین، بنده یک ملکی دارم که کاربری ان خانگی هستش و بنده از این ملک یه مغازه کار کردم و در شهرداری رفت برای ماده ۱۰۰ و تمامی جریمه ان رو پرداخت کردم

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر جرائم پرداخت شده باشد باید به شهرداری جهت اخذ پایان کار مراجعه نمایید

اگر جرائم کامل پرداخت شده باشد می توانید پایان کار بگیرید

با احترام .درصورتی که بتوانید مالکیت خود را ثابت نمایید میتوانید سند بگیرید ثبت به راحتی سند نمیدهد

با سلام جهت گرفتن پایان کار باید به شهرداری مراجعه نمایید و جریمه های مربوط را پرداخت کنید.

جهت دریافت گواهی پایان کار پس از اتمام روند احداث ساختمان باید به شهرداری که پروانه احداث بنا را صادر کرده مراجعه کنید و مدارک را به واحد مربوط تحویل دهید و فرم درخواست پایان کار ساختمان را تکمیل کنید.
سپس با ارائه سند مالکیت رسمی، درخواست در دبیرخانه شهرداری همراه با شماره و تاریخ ثبت و زمان برای بازدید کارشناس دفتر فنی تعیین می‌شود. کارشناسان دفتر فنی و شهرداری از ساختمان بازدید می‌کنند مدارک بازدید و تایید آنان و فرم تکمیل شده گزارش عملیات روند اجرای ساختمان از سوی مهندس ناظر، برای اخذ گواهی پایان‌کار ضروری است.
در صورتی که ملک خلافی نداشته باشد باید به واحد محاسبات مراجعه کنید پس از ارجاع به واحد محاسبات، اگر بدهی قبلی وجود نداشته باشد، مدارک تکمیل و پیش نویس تهیه می‌شود؛ اما اگر بدهی قبلی داشته باشد، ابتدا بدهی اخذ و تسویه حساب ارائه می‌شود و سپس پیش نویس تهیه می‌شود. در نهایت به ترتیب به تایید رئیس نظارت فنی، معاون شهرسازی و معماری منطقه و شهردار منطقه می‌رسد و گواهی پایان‌کار صادر و به مالک تسلیم می‌شود.در صورتی که ملک ساخته شده دارای تخلفات ساختمانی باشد ابتدا پرونده به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع می‌شود و اگر رای کمیسیون مبنی بر پرداخت جریمه باشد مالک ملزم به پرداخت جریمه است که در صورت پرداخت می‌تواند گواهی پایان کار اخذ نماید.
گواهی پایان کار ساختمان پیش نیاز صدور سند برای ساختمان است بنابراین تا وقتی که گواهی پایان کار را اخذ نکرده اید نمی‌توانید برای گرفتن سند اقدام کنید بعد از پرداخت جریمه و اخذ گواهی پایان کار میتوان برای گرفتن سند اقدام کرد

پرداخت جریمه به شهرداری بابت مجازاتی بوده که تخلفی انجام دادی واین دلیل بر قانونی بودن مغازه شما نیست
اگر میخوای مجوز مغازه از شهرداری بگیری باید مطابق ضوابط شهرداری اقدام کنید

درود بر شما، بعد از پرداخت جریمه، برای دریافت پایان کار نیز مجددا رضایت شهرداری شرط خواهد بود، لذا بهتر است مجددا از طریق شهرداری اقدام نمایید.