اثبات اصالت قولنامه یا مبایعه نامه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۹۲ #43890433

سلام
همان طور که در جریان هستید بیشتر واحد‌های آپارتمانی مسکن مهر فاقد سند و دارای برگه واگذاری هستند
آقا الف خانه مسکن مهر دارد و به آقا ب می فروشد
آقا ب خانه را به ت می فروشد
آقا ت خانه را به ث می فروشد
آقا ث می خواهد خانه را بفروشد قولنامه بین ب و ت را گم کرده است در این صورت آقا ب می تواند ادعا مالکیت کند در صورت عدم همکاری آقا ت و یا فوت
آقا ث می تواند با همکاری بنگاه یا ثبت بنگاه با هزینه یک میلیون قولنامه جعلی برابر اصل ثبت کند
آقا الف کلاهبرداری کرده و قولنامه ب و ت (دو فرد بی خانمان هستند با امضا همان دو فرد بی خانمان و یا با همکاری بنگاه)در نهایت دادگاه مالکیت ایشان را تایید می کنید
توجه کنید کد رهگیری کشک پیدا کردن دو فرد بی خانمان معتاد که از پیدا کردن مواد راحتتر و بنگاه بودم دیدم که قولنامه اینطوری زیاد صادر کردن خوب من چطور باید پی ببرم قولنامه های قبلی اصالت دارند و یا آیا میتوانم در هنگام خرید ملک با مراجعه به دادگاه بخواهم اصالت را بررسی کند اصالت خط ، پرداختی و .. که اگر بعدا مشخص شد کلاهبرداری دادگاه هم پاسخگو باشد راهنمای کنید چطور پیگیر باشم و یا تکلیف چیه (حکم دادگاه هم دیدیم جریمه قسطی پرداخت خسارت قسطی زندان پولی و یا گذشت از زندان و در نهایت یکسال هتل زندان و از همه مهم تر دادگاه چند ساله )خواهشا یکی از وکلا به ریس قوه قضایی نامه بنویس ثبت قولنامه حذف و ثبت اسناد مدارک فقط در اداره ثبت باش یا دادگاه و ریشه معامله اونجا مشخص باش

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

باسلام و درود نیاز به بررسی اسناد موجود می باشد.

شما میتوانید موضوع را به دادستان اطلاع دهید بهرحال کسی که آگاهانه معامله نماید در دام اینگونه افراد مجرم گرفتار نمی شود و در نهایت اینکه سوال شما اگر راجع به اثبات مالکیت باشد باید از طریق تقدیم دادخواست اثبات مالکیت توسط یکی از اشخاص ذینفع اقدام گردد.

موضوع نیازمند بررسی بیشتری می باشد

سلام
در فرض سوال آقای ب از کجا می داند آقای ث مبایعنامه را گم کرده که بخواهد با همکاری املاک کلاهبرداری کند؟ضمنا شخصی هست که بدون دیدن آپارتمان بخرد؟ همچنین تصرف اماره ای بر مالکیت است، مدارک پرداختی، خود دلیلی دیگر بر این مدعا است، شاهد در این زمینه چه می‌شود!؟ مبایعنانه الف در ید آفای ث است که در کارشناسی اصالت و تاخر آن قابل اثبات است و در در آخر کد رهگیری بر اساس تاریخ ثبت می شود و هم می‌توان با کد رهگیری کپی آن را تهیه کرد هم تاریخ و شخص مالک را مشخص کرد

بررسی مدارک کمک می کنه به جواب فی الواقع نزدیک تر بشید

با سلام
برای این گونه مسائل با معاونت حقوقی قوه قضائیه مکاتبه کنید.