الان باید برای اعسار اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۱۴ #43887260

با سلام
رای طلاق صادر شد. زوجه اعتراض زدند. رای تجدید نظر صادر شده و تغییری در رای ایجاد نشده .
بنده الان باید برای اعسار اقدام کنم یا باید ۲۰ روز هم منتظر بمانم تا رای تجدید نظر نیز قطعی شود.

مشاوره حقوقی طلاق
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است می توانید دادخواست اعسار بدهید

با درود
اعسار از محکوم به زمانی قابلیت طرح دارد که محکوم به مستقر شده باشد پس تا رای نهایی صادر نشود نمی توانید.

درود
از تاریخ صدور اجراییه تا یک ماه امکان طرح دعوی اعسار وجود دارد.

باسلام
مستوانید اقدام نمایید

سلام رای دادگاه تجدیدنظرقطعی است

با سلام
همواره میتوانید برای اعسار اقدام بفرمایید آرای تجدید نظر قطعی میباشد

با سلام و درود . اگر رای قطعیت یافته باشد میتوانید تقاضای اعسار دهید .