فحاشی و مزاحمت از طریق تلفن قابل پیگیری می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱ #43873346

سلام خسته نباشید.
چند روز پیش فردی که قبلا با دختری در ارتباط بوده واسه چند روز شروع کرد به مزاحمت برای این دختر که من به هواخواهی ایشون به اون شخص تماس گرفتم که متاسفانه در نهایت منجر شد به فحاشی از سمت من.ایشون مساله رو صورت جلسه کردن.آیا راهی هست ایشون بتونن ثابت کنن؟و ضمنا من میتوانم ادعای حیثت کنم و بگویم ایشون قصد به اغفال و ایجاد مزاحمت داشته و داستان رو بگویم؟
دختر به دلیل ابروهای خانوادگی اصلا تمایلی ندارد به اینجور جاهایی دعوت شود.
ممنون میشم کمک کنید

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر شما از طریق پیامک یا تلگرام به ایشان توهین و فحاشی کرده اید ، با ارائه اسکرین شات می تواند از شما شکایت کند و اگر واجد حد قذف نباشد مجازات شلاق دارد .
مزاحمتی هم که این آقا برای آن خانم ایجاد کرده به شما ارتباط پیدا نمی کند و حق شککایت با خانم است .

با درود فراوان
بایستی دختر دعوی ایجاد مزاحمت مطرح کند ولیکن دعوی طرف مقابل برقرار میماند .

با سلام ووقت بخیر
اگر شما فحاشی به طرف مقابل کرده اید ایشون با استناد به اسکرین شات پیام ها و یا استشهادیه شهود میتونن اقدام قضایی کنن. و متقابلا شما هم باید اثبات کنیدکه طرف مقابلتون برای این خانوم مزاحمت ایجاد کرده است .