چه راه قانونی جهت اثبات عدم صلاحیت روان و عقلی همسر چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۷۰۰ #43859115

با درود خدمت شما و تبریک سال نو و ارزوی سلامتی پرسش خود را مطرح میکنم
اینجانب مدت ۳۰ سال است با همسرم زندگی میکنم ایشان در این سالها بخاطر نداشتن اگاهی بنده که نمیدانستم ایشان از نظر سلامتی عقلی و اسیب جدی روانی چه در حادثه جنگی و چه بستر رشد ایشان نزد خانواده و عامل تشدید بیماری ایشان هر روز بدت و مرا به اعتباری به کام مرگ برده و همچنان این اثر لت ناهنجار بر ۳ فرزندمان تاثیرات مخربی گذاشته چنانکه اینجانب نمیتوانم برای پیشبرد روزمرگی خود و فرزندانم تلاشی کرده و پیش برویم جوری که ممانعت ایشان در زندگی گونه مداخله و تخریب تمامی اسباب و اثاثیه و از جمله نفی و سرمایه های مالی را به ضرر خانواده هدر داده و من دیگر توانایی سازندگی در برابر این تخریبات ایشان ندارم .در کنار این گزارشی که خدمت شما عالیقدر مینویسم چندین بار مرا تهدید جانی نموده علاوه بر شکستن لوازم به خودم نیز حملاتی که در صورت نبودن نجات بنده الان حضور نداشتم الان اخرین دستاورد حاصل این زحماتمان در این سالها دست ایشان در شرف انهدام این سرمایه و بی رضایتی خانواده از کارهای بی تدبیر که منجر به پاشیدن شیرازه یک خانواده ۵ نفره میشود مرا راهنما باشید لطفا عاجزانه در خواست کمک از محضر شما علیرتبه خواهانم.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از دادگاه تقاضای معاینه توسط پزشکی قانونی را خواستار باشید

با سلام و احترام
درخواست دهید از طریق دادگاه تا او را به پزشکی قانونی بفرستند.
موفق باشید.

با سلام
شما می توانید ارجاع به کارشناسی را از دادگاه تقاضا نمایید و از این طریق \زشک قانونی وضعیت سلامت ایشان را بررسی می نماید

سلام
شما میتوانید از دادگاه مربوطه تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی در خصوص بررسی سلامت روانی ایشان را بنمایید.اما در نظر داشته باشید که بیماریهای روانی از لحاظ روانشناختی دارای تعاریف خاص خود هستند و گاها رفتارو عملکرد افراد ناشی از شخصیت و تربیت و فرهنگ آنان بوده و لزوما بیماری روانی محسوب نمیشوند.لذا پیش از هر اقدام قضایی ابتدا با روانپزشک مشورت نموده و از صحت ادعای خود اطمینان حاصل نمایید.