سوالم اینه که آیا اگه شکایت کنم راحت میتونم به سنواتم برسم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۷۵ #43820569

با سلام
من از سال ۹۲ تا شهریور ۹۹ در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بوده ام و بیمه ام هم رد شده، ولی هنوز سنواتم رو دریافت نکردم،. هربار هم که با قسمت مالی شرکت تماس میگیرم، وعده الکی میدن،

و اینکه چه بازه رمانی طول میکشه که به حقم برسم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اداره کار محل خدمت شکایت علیه کارفرما ثبت نمایید قطعا قابل مطالبه است

سلام
با مراجعه به اداره کار محل فعالیت خود نسبت به مطالبه کلیه حق و حقوق خود اقدام نمایید حتما رسیدگی خواهد شد

از طریق اداره کار میتوانید اقدام کنید.

با سلام شما میتوانید به اداره کار محل اشتغال خود مراجعه کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید اصولا تا دو ماه رسیدگی می شود

درود بر شما .شما میتوانبد با مستندات اشتغال به کار در شرکت مورد اشاره خود در اداره کار محل کار خود شکایت نمایید وهم سنوات وهم مطالبات دیگر خود(در صورت وجود ) را دریافت کنید

با سلام
ابتدا طی یک اظهار نامه خواسته خود را به اطلاع شرکت برسانید چنانچه توجهی نکردند از طریق اداره کار اقدام به اخذ حق و حقوق خود کنید

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید از طریق دفاتر خدمات قضایی احراز هویت کنید