شاهدی نداریم و قاضی حق اونا رو قبول داره؛ چطور ثابت کنم حق با من است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۶۰ #43810046

سلام،
برادر رییس شرکتمون به من توهین کرد و من چون جوابشو دادم اخراج شدم پدر و مادرم رفتن صحبت کنن که به چه حقی به من توهین کردن کارگرای شرکت و رییس شرکت ریختن سرشون کتکشون زدن دست پدرم پیوند خورده حالا اونا شکایت کردن که ما با اسلحه وارد شرکت شدیم و تهدید به قتل کردیم در صورتی که ما اصلا وارد شرکت نشدیم و اسلحه ای هم نبوده فیلمای شرکتم نمیدن ما باید چیکار کنیم؟
شاهدی نداریم و قاضی حق اونا رو قبول داره برامون پرونده سازی کردن همش دروغه

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در ابتدا اگر شاهدی دارید به دادگاه معرفی کنید در غیر این صورت تقاضای بازدبد دوربین نمایید البته هر چه زودتر بازدید دوربین انجام شود بهتر است زیرا پس از مدتی حافظه دوربین احتمال پاک شدن دارد

باسلام واحترام

از ادله قوی مثل شهادت شهود در درجه اول اگر نبود سوگند و همچنین باید از قاضی شعبه درخواست چک کردن دوربین را کنید

باسلام دلایل خود را ارایه دهید. مانند درخواست بازدید از دوربین های مدار بسته. شهادت شهود. سوگند دادن.

با سلام ،شما می توانید از دادگاه درخواست بازبینی دوربین شرکت نمایید

درخواست بازبینی دوربین بدهید

باسلام و درود شما می توانید درخواست بازبینی دوربین های مدار بسته توسط دادگاه را مطرح نمایید.

برای اثبات گفته تون باید از طریق شاهد یا سند و مدرک یا درخواست تحقیقات محلی بتونید به نتیجه برسید