زوجه میتواند بعد از چند مدت با عسر و حرج طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۸ #43770773

سلام
همسرم با توجه به حق حبسی که داره، در دوران عقد طلب مهریه و نفقه رو کرده و حاضر به ادامه زندگی نیست.
من فعلا نفقه رو پرداخت میکنم و مهریه رو هم به صورت اقساطی پرداخت میکنم.
معتاد نیستم، بیمار نیستم، سو رفتار ندارم، من هم که زندگی رو ترک نکردم خودش با حق حبسی که داره زندگی رو ترک کرده.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، خیر موارد عسر و حرج محدود به مواردی است و زوجه عسر و حرج بودن را باید در دادگاه اثبات کند،

خیر . استفاده از حق حبس موجب اثبات عسر و حرج برای زوجه نمیباشد ، چرا که انتخاب شخصی وی بوده است .

با سلام
عسر و حرج لزوما تابع زمان نیست. با این مقدمه بعرض میرسانیم که با توجه به اطلاعات ارسالی جناب عالی و اینکه شما ترک نفقه نکرده اید و موضوعاتی مانند اعمال ضرب و شتم و یا سوء رفتار و اعتیاد و یا غیره ندارید و نداشته اید ،و همچنین عقب نشینی و ترک فعل ها از سوی زوجه ی شما بوده ،لذا ایشان نمیتوانند در خواست طلاق نمایند،ولو از باب عسر و حرج.

در واقع عسر و حرجی را شما ایجاد نکرده اید و زوجه نمیتواند از این باب ورود نماید.