برای دادن اوراق در تجدید نظر چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۱,۳۸۳ #43706639

پرونده من جهت اجرای حکم در دادسرا بود من برای اجرای حکم وخاتمه پرونده به آنجا مراجعه کردم در ابتدای ورود هم از شعبه وهم از دادیار درخواست کپی اوراق پرونده را داشتم که موافقت کردند در حین مراجعه پرونده به من ارباب رجوع داده می‌شد که از شعبه به دادیار بدم یا بالعکس در همین حین من سی دی خودم که حاوی درگیری فیزیکی من با همکار بود برداشتم که در سیستم شعبه نگاه کنم وبرگردانم اما با ورود دادیار دستور به رفتن من به طبقه پایین برای اجرای حکم بود وسی دی در دست من موند از اون طرف هم من چون نیتی برای خروج یا خارج کردن آن نداشتم جلو ارباب رجوع من سی دی را برداشتم من که پایین بودم برای اجرای حکم سی دی را طبق گزارش ارباب رجوع از من گرفتند ورای به سرقت وسه سال حبس دادند من که خارج نشدم ومیخواستم فقط نگاه کنم ودادیار و شعبه هم موافقت کردند برای دادن اوراق در تجدید نظر چه اتفاقی می افتد دوسال تعلیق و یک سال حبس تعزیری شاغل دولتی هم هستم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما حق جدا کردن از پرونده را نداشتید

شما حق برداشت سی دی را بدون اجازه نداشتید باید بتوانید عدم سونیت خود را به اثبات برسانید

باسلام خارج کردن هرگونه اوراق نیاز به اذن مقام قضایی دارد

هرگونه دستکاری و برداشتن مستندات پرونده جرم است.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید تنها با اجازه مام قضایی امکان است شما اجازه چنین کاری را نداشتید .

بادرودوسلام موضوع رااز دادستانی پیگیری و اقدام نمایید.

سلام موضوع را از طریق دادستان پیگیری نمایید