آیا قولنامه بنگاه کفایت میکنه برای اینکه نشون بده مالک قانونی ما هستیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۷ #43696949

سلام وقتتون بخیر, منزل ما که بیست سال پیش خریداری کردیم اوقافی هستش, وقف ۹۹ ساله, هرسال مبلغ اوقاف رو هم پرداخت کردیم. همچنین اون زمان چون خونه وام بانکی داشته خونه رو بصورت قولنامه و مبایعه نامه خریدیم و سند نزدیم و از فروشنده وکالت تام گرفتیم در مورد همه امور و اینکه هرزمان گفتیم بیان سند بزنن. الان بخاطر هزینه زیاد اوقاف هنوز نتونستیم انتقال سند رو انجام بدیم. سوالی که دارم این هستش که اگر خدای ناکرده برای فروشنده اتفاقی بیفته و یا فوت کنن, از جانب وراث ایشان خطری متوجه مالکیت ملک هست یا نه؟ قبض های آب و برق و... هم همه به اسم ما هست. با تشکر از پاسخگوییتون.

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مبایعه نامه برای اثبات مالکیت قابل استناد است اما وکالتنامه با توجه به اینکه وکالت با فوت و حجر و عزل از بین میرود و عقد جایز می باشد باطل شده و قابل استناد نخواهد بود.

سلام قولنامه سند مالکیت شماست اما هرچه زودتر تلاش کنید سند را به نام بزنید

بله اگر هریک از طرفین فوت کنند وکالتنامه باطل و ورثه می توانند منکر عمل مورث خودشون شوند.

سلام با توجه به اینکه ملک واسه اوقافه مبایعه نامه کافیست

سلام با فوت فروشنده وکالت باطل خواهد شد. اگر هم وراث ادعایی مطرح کنند می توانید با قولنامه مالکیت خود را اثبات کنید.

باسلام.باتوجه به اینکه ملک متعلق به اوقاف است همون مبایعنامه کفایت میکنه وکالت بافوت منفسخ میشود

مبایعه نامه بین طرفین لازم است و معامله ایرادی ندارد اما وکالت عقدی جایز است و در صورت فوت احد طرفین منفسخ می‌شود.