آیا میتوانم درخواست طلاق و مهریه بخاطر جرمی که همسرم انجام داده، نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #43631761

سلام
همسرم را بخاطر نگهداری سه الی چهار لیتر مشروبات الکلی در مغازه و نگهداری قرص در خانه که نمیدونم چه قرصی بود، با شکایت همسایه ها به دست پلیس توقیف شده و گرفتنش و با جریمه شخص کار تموم شده، ایا همین کار جرم محسوب میشه، یعنی طرف پرونده دار محسوب میشه
ایا میتوانم درخواست طلاق و درخواست مهریه بخاطر جرمی که همسرم انجام داده و دوباره همین کار را به صورت کاملا مخفی انجام میده بدم،
حق و حقوقم رو با درخواست طلاق میتونم بگیرم؟
دو تا هم بچه دارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حق و حقوقم رو با درخواست طلاق میتونم بگیرم؟بله میتواند برای طلاق اقدام کنید.
اعتیاد به مواد مخدر ، مشروبات الکلی ، که به زندگی آسیب وارد کند
محکومیت قطعی مرد در اثر ارتکاب به جرم و اجرای هرگونه مجازات اعم از حد و تعزیر در اثر ارتکاب به جرمی که مغایر با حیثیت خانوادگی و شئون زن باشد
مهریه بر طبق قانون و شرع، از حقوق زن است که به محض وقوع عقد نکاح به تملک او در می آید و می تواند آن را از شوهر مطالبه کند
بر اساس قانون، درخواست طلاق از جانب زن در صورتی امکانپذیر است که در زندگی زناشویی شرایطی وجود داشته باشد که باعث سختی و مشقت (عسر و حرج) وی شود. به طور مثال اعتیاد شوهر به طوری که برای زن زیان آور و غیر قابل تحمل باشد