آیا پسر هم از اثاثیه خانه سهم میبرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۰۳ #43624228

سلام
یا اثاث منزل فقط به دختر میرسد

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بله ارث خواهند برد

اثاثیه منزل هم جزو ماترک ب شمار می آید و هم دختر و هم پسر ب تناسب سهم خود از آن ارث خواهند برد

با توجه به ماترک بودن تمامی وراث از وسایل منزل ارث خواهند برد چه دختر و چه پسر و...

درود
سهم الارث به همه وارث تعلق می گیرد ولو اثاث منزل.

سلام پس از فوت فرد اسباب منزل هم به عنوان دارایی وی باید طبق قواعد ارث بین وراث تقسیم گردد.

منظور خود از آثاثیه منزل را واضح تر بنویسد برخی از وسایل منزل مانند جانماز و انگشتر و کتاب های مقدس پدر همیشه به فرزند اول پسر می رسد چون سنت رسول خدا {ص} بوده که چنین توصیه ای نموده اند . اما باقی وسایل که می شود ماترک متوفی طبق وصیتنامه عمل می گردد البته اگر وصیت نامه موجود نباشد . دادگاه با انجام رسیدگی تحریر و تقسیم ترکه متوفی لیست می کند و سهم هر کس را محاسبه می کند .

اثاثیه منزل هم جزو ماترک محسوب و هرکدام از وراث به نسبت سهم خود ارث می‌برند ، به جز مواردی که در ماده ۹۱۵ قانون مدنی است که اشیاء موضوع این ماده در صورتی که ماترک منحصر به آنها نباشه به پسر بزرگ ارث میرسه بدون اینکه از سهم الارث او چیزی کم شه