حکم زدن یک دختر توسط غریبه چیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۰۲ #43613871

من خواهرم چند مدت خونه ی پدری هست و می خواد طلاق بگیره ولی فعلا درخواستی نکرده دخترش خونه ی خواهر شوهرش بوده ساعت ۱۲شب چند بار تماس گرفته اند ک دختر شما ناخوش احوال است بیایید دنبالش به همراه خواهر و برادرم به انجا رفتم و متوجه شدم که نقشه بوده و مورد زد و شجم شوهر خواهر شوهر خواهرم قرار گرفتم و پزشک قانوتی اینو تایید کرده زمانی که مورد سیلی و.. قرار گرفتم انها فورا به منزل پنا بورده و من از شدت نارحتی سنگی به پنجره پرتاب کردم و انان شکات تخریب منزل را داده اند ولی اول آنان منو مورد ضربه قرار داده بودنت حکم داده چی می تونه باشه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت اثبات شما به جزای نقدی و انها هم به حبس ودیه محکوم می شوند

با سلام مجازات شما جزای نقدی است. و اگر اثبات گردد که توسط انها مورد ضرب و جرح قرارگرفته اید آنها به پرداخت دیه و حبس محکوم میشوند

با سلام مجازات شما جزای نقدی است.

وقت بخیر اگر اثبات گردد آنها به پرداخت دیه و حبس محکوم و شما نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم خواهید شد

سلام. مجازات انها حبس و پرداخت دیه و مجازات شما جزای نقدی و جبران خسارت میباشد

نسبت به تخریب جزای نقدی و جبران خسارت صادر می گردد نسبت به ضرب و جرح بسته به میزان آن دیه و حبس و ... تعیین می گردد

مجازات ضرب و شتم اگر آثاری بر صورت و بدن ایجاد کند دیه و جزای نقدی و حسب مورد با تشخیص دادگاه حبس هست با اثبات موضوع شما نیز جهت تخریب محکوم خواهید شد ب جبران خسارات وارده و نیز جزای نقدی