کمیسیون فسخ قرارداد اجاره چگونه تشکیل میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸,۹۰۹ #43603

آپارتمانی را رهن و اجاره کرده و میخواهم قرارداد را فسخ کنم، خوشبختانه موجر نیز با فسخ موافق است ، برای فسخ باید به بنگاه مراجعه کرد یا نیازی نیست؟ و اگر نیاز به مراجعه به بنگاه باشد آیا بنگاه برای فسخ قرارداد کمیسیون دریافت میکند؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونید خودتان در پشت قرارداد به صورت کتبی بنویسید که معامله فسخ شده و شهود اممضا کنند.

با سلام
اگر به بنگاه مراجعه کنید بهتر است از این جهت که اگر کد رهگیری دریافت شده، آنرا باطل نمایند که ملک برای اجاره بعدی آزاد شود واملاک چیزی نباید بگیرد.

نیازی به مراجعه به بنگاه نمیباشد و میتوانید به صورت توافق ، با درج در پشت اجاره نامه قرارداد را اقاله نمایید.‌

با توجه به اینکه در خصوص بر هم زذن قرارداد و عدم ادامه آن توافق دارید به صورت تفاسخ(اقاله) توافق طرفین به قرارداد خاتمه دهید.

بهتر هست به بنگاهی که قرارداد اجاره را نوشته مراجعه فرمایید در اینصورت هر سه نسخه قرارداد در اختیار خواهد بود و در پشت هرنسخه فسخ قرارداد را نوشته و بنگاه نیز مهر و امضاء کند . حال چنانکه در زمان عقد قرارداد اجاره کمیسیون بنگاه پرداخت شده باشد نیازی به پرداخت کمیسیون نخواهد بود حال چنانکه کمیسیون پرداخت نشده باشد با تعرفه مصوب میبایست از ناحیه طرفی که در خواست فسخ نموده پرداخت شود

خیر نیازی نمیباشد و میتوانید به صورت توافق قرارداد را از بین بردن و برای استرداد وجه خود و تخلیه ملک اقدام کنید.

موید باشید