شکایتی با عنوان مزاحمت ملکی اخاذی و تهدید از شخصی کرده ام، لطفا راهنماییم کنید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۴ #43601063

سلام
من چند ساعت پیش سول مطرح کردم درباره اینکه به پسری کمک کردم از من سوال کردید این همه کمک غیر قابل باور هست و چرا ۸۰ میلیون پول دادید؟ ۳۰ میلیون براشون وام گرفته بودم و ۱۴ میلیون برای خودم که ایشون گفتند همش رو بده به من و من قبول کردم به دلیل علاقه ای که پیش امده بود من خونه ای که خریده بودم مقداری پول کم داشتم این دو تا وام رو از ایشون گرفتم و گفتم بعدا مبلغی روی پول میذارم برمیگردونم بهت ولی ایشون برای خودش حساب کتاب کرد و با توجه به تورم تقاضای ۱۴۰ میلیون کرد و چون ارتباطات ناجور در منزل ما انجام داده بود میخواستم دیگه تو اون خونه نباشه برای همین گفتم مبلغی میدم فقط برو و چون به هیچ عنوان نمیرفت و پیش همسایه ها هم ابرو داشتم و همه فکر میکردن برادرم هست گفتم این رقم رو بگیر و برو وقتی چک رو نقد کرد گفت اینجا خونمه مالمه و نمیرم من هم کلید درب رو عوض کردم و دیگه راهش ندادم شکایتی با عنوان مزاحمت ملکی اخاذی و تهدید کردمم و گزارش ۱۱۰ رو هم دارم میخوام بدونم واقعا شکایت رو ادامه بدم؟؟
چون این فرد با توجه به رفتارهای این مدت قصد اخاذی بیشتر داره و نمی خواد مشکل حل بشه و حتی وام رو هم دیگه پرداخت نکرده و رقم خیلی بیشتری با مزاحمت میخواد از من بگیره چون میدونه من غیر از مادرم کسی رو ندارم.
ممنون میشم راهنمایی مجددکنید

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید مدارک و مستندات خویش از جمله صورت پیامک ها و ریز مکالمات را به دادگاه ارائه نمایید و در صورت مزاحمت مجدد با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید

سلام با توجه به مدارکی که دارید شکایات خود را پیگیری نمایید و همچنین رفع تصرف عدوانی ایشان را نیز مطالبه نمایید

سلام.تماس ها و پیامک های تهدید امیز ایشان را به مقام قضایی ارائه دهید و و پرینت حساب هایی که برای ایشان واریز نموده اید و چنانچه به درب منزل شما آمد و ایجاد مزاحمت نمود با پلیس ۱۱۰تماس بگیرید یا از اعمال ایشان فیلم تهیه کنید