خروج از کشور بدون اجازه پدر ممکن است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲,۲۶۲ #43581372

من یه دختر ۲۰ ساله هستم پدرم مادرم جدا شدن میخوام برای مسافرت از ایران خارج بشم.
اجازه پدر لازمه یا نه؟
چون وکیلا یه چیزی میگن پلیس +۱۰ یه چیز دیگه میگه جواب ها خیلی متفاوته.
لطفا من رو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای خروج از کشور بالای سن هجده سال در صورت نداشتن مشکل قانونی دیگری و صحت و سلامت عقل نیاز به مجوز پدر نمی باشد

نیازی به اذن پدر نیست.

دختران بالای سن ۱۸ سال از نظر قانون ایرادی ندارد بدون اجازه پدر. اما احتمال دارد مانع خروج شما شوند.

سلام دوست عزیز
شما بالغ هستید و برای خروج نیاز به اجازه ایشان ندارید ولی ایشان می توانند مانع خروج شما بشوند

اجازه پدرلازم نیست برای گرفتن گذرنامه و خروج ازکشور

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه سن شما قانونی است برای خروج از کشور نیاز به اجازه پدر ندارید .

بر طبق مفهوم مخالف بند اول ماده ۱۸ قانون گذرنامه دختران مجرد که به هجده سال تمام رسیده اند برای خروج از کشور نیاز به اجازه پدر ندارند.