آیا با اعلام رضایت در شورای حل اختلاف ‌ پرونده موجود در دادسرا مختومه می‌شود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۷۷۳ #43550894

با سلام
اگر شکایتی در شورای حل اختلاف ثبت شود و شاکی رضایت ندهد و پرونده به دادسرا رفته و برای متهم ابلاغیه حضور صادر می‌شود ولی در همان روزی که پرونده از شورای حل اختلاف به دادگاه رفته، شاکی در شورای حل اختلاف اعلام رضایت می‌کند.. الان با گذشت چند روز از اعلام رضایت که از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت شده، از طرف دادسرا به متهم ابلاغیه حضور داده شده... اگر متهم لایحه رضایت به شورای حل اختلاف را به دادسرا ببرد پرونده مختومه می‌شود؟ متهم نیازی به ضامن ندارد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است لایحه رضایت به شعبه دادسرا تحویل شود تا پرونده مختومه گردد.

با سلام ،البته با توجه به نوع اتهام رضایت می تواند موجب مختومه شدن پرونده بشود.

با توجه به نوع اتهام اعلام رضایت می تواند موجب مختومه شدن پرونده شود.

باسلام لایحه اعلام رضایت را به شعبه تقدیم نمایید.

بادرودوسلام لایحه اعلام رضایت را به شعبه تقدیم و تحویل نمایید.

با سلام مستنبط از سوال میتوان گفت گذشت شاکی در جرایم قابل گذشت موجب موقوفی تعقیب خواهد شد با احترام.

با احترام لایحه اعلام رضایت را به شعبه ارائه دهید