آیا میتوان از طریق دیوان پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۸ #43509817

با عرض سلام
بنده به مدت ۵ سال در نیروی انتظامی مشغول به خدمت بوده و بمدت یکسال هست که بدلیل مشکلات حفاظتی بنده تایید نشده ام و نمیتوانم تبدیل عضویت شوم.
آیا میتوان از طریق دیوان پیگیری کنم؟
تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع را در دیوان پیگیری نمایید، در صورتی که دارای ادله کافی جهت ادعای خود باشید امکان به نتیجه رسیدن وجود دارد

سلام، بله میتوانید و چون شما تعهد ۵ساله داشته اید و به دلیل مشکل حفاظت نتوانستید تبدیل وضعیت بشوید فکر نکنم نتیجه حاصل بشود

درصورت داشتند دلیل محکمه پسند .‌بله ازطریق دیوان‌عدالت اداری اقدام کنید .

با عرض ادب و احترام
بله می توانید
زیرا دیوان عدالت اداری تنها در موارد ذیل نمی تواند ورود کند:
بر اساس قانون، «رسیدگی به تصمیمات قضایی قوه قضائیه، آیین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها و تصمیمات رئیس قوه قضائیه، مصوبات و تصمیمات شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس خبرگان و شورای عالی امنیت ملی» در صلاحیت دیوان عدالت اداری قرار ندارد. همچنین با توجه به مصوبه جلسه ۶۸۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی که در حکم قانون است، «اعتراض به تصمیمات کمیسیون‌های انضباطی و دانشجویی دانشگاه‌ها، وزارت علوم و وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی هم از صلاحیت رسیدگی در دیوان عدالت اداری خارج است.»
دیوان از سه مسیر دادخواست ها را دریافت می کند؛ یکی از طریق دبیرخانه مرکزی در تهران است. دوم از طریق دفاتر استانی که در ۳۱ استان کشور وجود دارد و راه سوم ارسال از طریق دفاتر پستی است. وقتی پرونده ها به دیوان می رسد از سوی واحد ارجاع به شعبات بدوی فرستاده شده و مورد رسیدگی قرار می گیرد و در نهایت نیز حکم صادر می شود.

با نهایت تشکر
دکتر حشمدار

چنانچه بدون داشتن مشکل و علت تبدیل وضعیت استخدامی شما انجام نمیگردد حتی اگر منفک شده باشید میتوانید در دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید

سلام و درود
دادخواستتان را در دیوان عدالت ثبت کنید، انشاالله نتیجه حاصل می شود.
موفق باشید.