میتونه مبلغ ده میلیون تومانی که مسدود شده رو به نفع خودش برداشت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۶ #43487894

با سلام خدمت کارشناسان عزیز و محترم
خواهرم با مراجعه به محضر ازدواج و درخواست مهریه و نامه بانک مرکزی توانسته مبلغی از یکی از حسابهای همسرش رو توقیف و حسابها رو مسدود کنه . در همین حین دادخواست طلاق داده و جلسات دادگاه طلاق رو هم به وقت معین میرن دادگاه خانواده. هنوز تکلیف پرونده طلاق مشخص نشده حالا سوال اینجاست که میتونه مبلغ ده ملیون تومانی که مسدود شده رو به نفع خودش برداشت کنه یا نه؟ در صورتی که هنوز پرونده طلاق به نتیجه نرسیده و مهریه خواهرم ۱۱۰ سکه طلا هست . سپاسگذارم از پاسخ شما

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مهریه باید دادخواست بدهند و بعد از صدور رای و اجراییه میتوانند مبالغ توقیف شده در حساب را به عنوان مخریه برداشت نماینو.

مبلغ ده میلیون تومان و مهریه ارتباطی به طلاق ندارد طلاق که در مسیر خود به موجب پرونده مفتوحه در حال رسیدگی است لاکن برای مطالبه مهریه باید دادخواست مطالبه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شود و پس از آن با معرفی اموال از جمله ده میلیون تومان توقیف خواهد شد

باسلام
بعداز صدور رای قابل برداشت خواهدبود.

باید روند قانونی برای وصول وجه توفیف شده طی شود، از دادخواست و صدور اجراییه

باسلام واحترام
با به اجرا گذاشتن مهریه واثبات مهریه وبعداز توقیف ودرخواست اجرایی از اجرای احکام بله مهریه از محل توقیف شده وصول میگردد