ادامه شکایت من که تو دادسراس تهران انجام میشه یا اراک؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۹۹ #43485868

سلام قربان
یه ماشین زد به ماشین من بیمه نداشت کروکی و همه چی هم دارم رفتم شورا حل اختلاف شکایت کردم کارشناس هم دید و تعیین مبلغ کرد تصادف در تهران انجام شده ولی پلاک ماشین با ادرسی که مقصر زده تو کروکی واسه اراکه الان ادامه شکایت من که تو دادسراس تهران انجام میشه یا اراک؟ چون تصادف اینجا بوده تازه ماشینشم اینجا تو پارکینگه

مشاوره حقوقی دادسرا
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محل وقوع تصادف مرجع رسیدگی می باشد..

دادسرا محل وقوع حادثه صالح می باشذ

با سلام با توجه به اینکه حادثه در تهران اتفاق افتاده دادگاه تهران رسیدگی می نماید

اصلاح میکنم
مطالبه وجه خسارت در دادگاه محل اقامت خوانده یعنی اراک خواهد بود

درود تهران صالح به رسیدگی است

بادرودوسلام درمحل وقوع تصادف همان تهران رسیدگی می شود.

با سلام
دادگاهدمحل حادثه قابل رسیدگی است