تغییر محل تولد از کرمان به تهران امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۹۴۸ #43466

سلام سال ۸۲ که زلزله بم اتفاق افتاد همسرم باردار بود و چون من اصالتا اهل بم بودم با همسرم که ۱۵ روز به وضع حملش بود به کرمان رفتم و چون خودم درگیر حوادث بم بودم متاسفانه جهت تولد دختر اولم نتوانستم همسرم را به تهران بیاورم و دخترم انجا به دنیا امد و محل تولدش کرمان شد و الان که دخترم ۱۳ ساله شده با محل تولدش که کرمان است بسیار مشکل دارد .ضمنا تمام معاینات پزشکی و حتی پرونده سازی های پزشکی و تمام مراحل امادگیه قبل از تولد از ابتدای حاملگی تا ۲۰ روز مانده به تولد در تهران انجام شد و موجود است و پس از ان هم از دو ماهگیه فرزندم تا الان کلیه مدارک دال بر سکونت تحصیل و ... در تهران است .با این شرایط ایا امکان تغییر محل تولد دخترم وجود دارد ؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر، امکان تغییر محل تولد وجود ندارد

سلام
خیر امکان ندارد.

خیر،تغییرمحل تولدازشهری به شهردیگرامکان پذیرنیست.

باسلام خیر ب هیج وج امکان تغییر تاریخ تولد از کرمان ب تهران وجود ندارد

در اسناد سجلی نمی توان خلاف اتفاق بیرونی موردی را ذکر کرد محل تولد همان شهری هست که متولد شدید لیکن اگر شهری باشد که متولد نشده باشید و اشتباه ذکر شده باشد قابل اصلاح است

خیر به هیچ عنوان امکان تغییر محل تولد ایشان از کرمان به تهران وجود نخواهد داشت.

موید باشید