خانوادش میتونه مانع ازدواج بشه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱۸۳ #43465679

تصمیم به ازدواج با زنی مطلقه دارم ولی خانواده اون خانم راضی نیستن ایا خانوادش میتونه مانع ازدواج بشه و اینکه این خانم چون میدونه خانوادش راضی نیست میخاد بیاد تو شهر محل سکونت من تا با هم ازدواج کنیم خانوادش میتونه اقدامی کنه و مانع بشه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درازدواج زن باکره نباشد نیازی به اذن پدر یاجدپدری نمی باشد

امکان ممانعت وجود ندارد.

باسلام خیر چون ایشان بالغ و رشید هستند

با درود در صورتی که ایشان دوشیزه نباشند نیاز به اذن والدین ندارند

درود ،
زن مطلقه میتواند با هر مردی که مورد پسندش بود بدون اذن خانواده و پدر و مادر و جد پدری و مادری ازدواج کند و مانعی برای این امر وجود ندارد.

باسلام واحترام .خیر نمیتوانند مانع شوند اما بهتر است نظر خانواده را جلب نموده وبارضایتشان ازدواج نمایید

در صورتی که دختر باکره نباشد.ماده ۱۰۴۳ قانون مدنی نیز اشاره شده است ، کسب اجازه از پدر برای ازدواج دختران تنها در صورتی مورد نیاز است که دختران دوشیزه یا باکره باشند . به همین دلیل در صورتی که دختری قبلا یک مرتبه ازدواج کرده باشد ، دیگر به لحاظ قانونی نیازمند کسب اجازه و یا رضایت پدر برای ازدواج نمی باشد ؛ هر چند که این موضوع به لحاظ عرفی در نظر گرفته می شود ولی به لحاظ قانونی شرط صحت ازدواج مجدد دختر ، رضایت یا اجازه پدر یا جد پدری نمی باشد،در صورتی که پدر دختر بدون دلیل یا با دلیل غیرموجهی به دخترش اجازه ازدواج ندهد بنابر ماده ۱۰۴۳ قانون مدنی دختر میتواند با معرفی کامل مردی که میخواهد با او ازدواج کند و پس از اخذ اجازه در دادگاه مدنی خاص با مراجعه به دفتر ازدواج نسبت به ثبت ازدواج خود اقدام کنند. در قانون قدیم دادگاه ۱۵ روز به پدر مهلت می داد تا به دادگاه بیاید و دلیل خود را بگوید. اما در قانون جدید این مهلت برداشته شد