ادعای کذب و دروغین همسایه رو چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۸۸ #43450858

با سلام ، احتراما من خانمی تنها و مستقل هستم که ساکن یک واحد آپارتمان در تهران میباشم، بتازگی در حدود ۴-۵ ماه طبقه اول آپارتمانمان را دو مرد شهرستانی اجاره کرده اند و بدنبال پیشنهادهای ناخوشایندی که از طرف من به بن بست خورد دشمنی را آغاز کرده و با توجه به اینکه یکی از آن دو دانشجوی وکالت هست و آشنایی وی با تمام قوانین توانستند از من به دادگاه شکایت کنند و به دروغ مدعی شده که من محل زندگی خودم رو جایی برای تجمع افراد معتاد کرده ام ، حال امروز شنبه من طبق یک برگ ابلاغیه باید به دادگاه مراجعه میکردم که نرفتم حالا چه اتفاقی برام میافته، خواهش میکنم کمکم کنید ، واقعا درمانده شده ام خانواده ای هم ندارم که ازشون کمک بخام .

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعای شخص علیه شما بازپرس شما را مجرم نخواهد دانست

با سلام
هر شخصی برای اثبات ادعا و شکایتش باید دلایل محکمه پسند به دادگاه ارائه دهد. صرف شکایت بدون ارائه دلایلی که بتواند شکایت را به شما انتساب دهد، کفایت نمی کند. شما نیازی به اثبات بی گناهی خود ندارید و شاکی پرونده باید ادعای خود را با دلایل ثابت کند. پیشنهاد می گردد با آمادگی برای قرار کفالت در آن مرجع حاضر شوید.

اول ان که چیزی به عنوان دانشجوی وکالت وجود ندارد و ایشان احتمالا دانشجوی حقوق میباشند ...در مورد اتهامات وارده نیز بهتر است برای دفاع از خود حتما در مراجع قضایی شرکت نمایید ....

سلام حتما به دادگاه مراجعه کن آنها باید جرم شما را اثبات کنند و شما دفاعیات خودرا ارائه بدهید

به دادگاه مراجعه نمایید.و از خود دفاع کنید شاکی در مقام مدعی باید ادعای خود را با دلایل و مدارک کافی اثبات نماید و از این حیث تکلیفی بر عهده شما نبوده و شما صـرفا می توانید در مقابل ادعاهای بی پایه و اساس شاکی، در این راستا از اتهامات وارده از خود دفاع نمایید..

درود
باید برای ادعای خود دلیل داشته باشند کسی بدون دلیل محکوم نمی شود.

سلام صرف شکایت چیزی را اثبات نمی کند خودتان یا از طریق وکیل دادگستری در جلسات دادگاه حاضر شویدو از خود دفاع نمایید