آیا رای نقض شده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۲ #43418242

با سلام پرونده طلاق بنده به دیوان ارجاع شده،در رونده پرونده که داخل ثنا نگاه کردم زده در تاریخ فلان طی دادنامه فلان رای صادر شد،این ینی چه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در دیوان رسیدگی و رای صادر گردیده و به شما ابلاغ خواهد شد ممکنه تایید ویا نقض شده باشد

با سلام باید صبر نمایید تا ابلاغ گردد

باسلام واحترام دیوان رای صادر نموده که اعم از تایید یا نقض رای میتواند باشد

سلام
یعنی در شعبه دیوان اتخاذ تصمیم شده است و پرونده به شعبه صادر کننده عودت داده میشه و شما میتوانید با مراجعه به شعبه از مفاد رای مطلع شوید و همچنین میتوانید با مراجعه به دیوان از کارشناسان مستقر در طبقه همکف تقاضای ارائه پرینت از دادنامه صادره را نمایید که گاها همکاری میکنند