اثبات رابطه نامشروع غیر زنا از طریق فیلم ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۷۲ #43392018

سلام
وقتون بخیر
پسری ۲۰ ساله هستم و به مدت ۵ ماه زیر نظر روانشناس ۲۹ ساله ای که نامزد داشتن جلسات درمانی رو طی میکردم و ایشون توی جلسات به وفور از روابط عاطفی گذشته و روابط جنسیش به صراحت صحبت میکردن و توی یک جلسه هم منو بغل کردن و میخواستم بابت رابطه نامشروع غیر زنا ازشون شکایت کنم و از جلسات هم فیلم دارم ولی متاسفانه هنگامی که ایشون منو بغل کردن بدن و چهرشون توی فیلم مشخص نیست
ولی توی جلسات از اینکه منو بغل میکردیم صحبت کردیم چند بار
قبل از بغل کردن این خانم گفت بغلت کنم تو همین مرحله میمونه یا فراتر میره؟ بعد گفت خوشحالی میخوام بغلت کنم؟ جلسه بعدش گفتم مراجعاتون بیان ازتون سوال کنن شما تاحالا مراجعتونو بغل کردین چی میگین؟ گفت میگم نه و گفتم به شوهرتونم نگفتین؟ گفت نه، گفتم بگین عصبی میشه؟ گفت بنظرت نمیشه
جلسه بعد تر هم پرسید حالم بهتره؟ گفتم از اون روزی که بغلم کردین آروم تر شدم، خندید و گفت یعنی همون تا مدت ها اثر داشت روت
حالا با این اوصاف و باتوجه به اینکه از صحنه ی بغل کردن فیلم دقیق موجود نیست و فقط خودم مشخصم که دارم از روی صندلی بلند میشم و میرم تو بغلشون آیا میشه به استناد به همین مواردی که گفتم و. تو فیلم هستش رابطه نامشروع غیر زنا رو اثبات کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
خیر نمیتوانید مستند به این ادله، اقدام به طرح دعوا و حصول نتیجه نمایید.

سلام اگر مجازاتی داشته باشد برای هر دوی شماست

بعید است قاضی بدون ادله شرعی کسی را محکوم به رابطه کند

با سلام،فیلم اماره است اما در کنار سایر دلایل در صورت اثبات برای شما هم بعلت رضایت مجازات خواهد داشت.

سلام .شکایت به صرف فیلم برداری منتج به نتیجه نخواهد شد در صورت اثبات نیز باتوجه به رضایت شما مجازت برای هر دو شما خواهد داشت

با درود. دوست عزیز هرچند روانشناس از لحاظ شغلی مرتکب تخلف شده؛ و مجازات تخلفات اداری هم داره. ولی اگر شما شکایت رابطه نامشروع غیر از زنا نمایید درصورت اثبات؛ هر دونفر تان مجازات مشابه دارید؛چون اجباری در کار نبوده .بنظرم شکایت ننمایید.

از لحاظ صنفی ایشون تخلف کردند و از لحاظ قانونی برای هر دوی شما مجازات تعیین خواهد شد