طلاق از طرف زوجه چطور باید انجام شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۵ #43359437

سلام
خواهرم سال ۶۸ ازدواج کرده و بعد از به دنیا آمدن فرزند متوجه اعتیاد همسرش می‌شود ولی بخاطر فرزندش تحمل می‌کند و همسرش هم تعهد می‌دهد که ترک کند و خواهرم هم فکر می‌کند ترک کرده چند سال بعد دوباره. صاحب فرزند می‌شود لازم به کر است که شغل ایشون کارگر ساختمان است و اصولا بیکاری زیاد در پی داشت ولی ما کمکشون میکردیم هرچند که همسرش همیشه طلبکار هم بود با اینکه اصلا اخلاق خوبی هم نداشت ولی خواهرم تحمل می‌کرد و اینکه باز هم فهمید که اعتیاد هنوز هست الان هم صاحب سه فرزند هستند و ۴ ماه است که آواره خانه مادرم و خواهر زاده ام هستند و اصلا به روی خودش نمیاره که باید مسکن فراهم کنه خواهرم دیگه حتی تحمل حضورش را ندارد و می‌خواهد جدا شود ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. درصورت اثبات عسر وحرج زوجه میتوانند طلاق بگیرند.

با سلام
پیشنهاد می شود ایشان ابتدا شکایت کیفری مبنی بر ترک انفاق علیه همسرشان مطرح نمایند. سپس تقاضای طلاق به استناد بند عقد نامه مبنی بر اعتیاد زوج به مواد مخدر (در مراحل رسیدگی درخواست ارجاع به پزشکی قانونی و اخذ تست اعتیاد بنمایند) و نیز عسر و حرج در زندگی مشترک به جهت عدم پرداخت نفقه طرح نمایند.

خواهرتان می تواند علیه شوهر خود از طریق دادگاه اقامه دعوی کند و درخواست تست اعتیاد شوهر خود را از دادگاه کند که دادگاه با معرفی وی به پزشکی قانونی و اخذ تست اعتیاد و مثبت بودن تست اعتیاد می تواند به واسطه عسر و حرج پیش آمده درخواست طلاق خود را ثبت کند

باسلام
ابتداباید اعتیادهمسرتون ازطریق آزمایشات پزشکی وشهادت شهوداثبات کنیدوبعد به دادگاه اعلام کنید که ادامه زندگی زناشویی برای شما غیر ممکن است ودرصورت اثبات عسروحرج حتی اگر زوج نخواهددادگاه وی اجباربه طلاق میکند

سلام
برای گرفتن طلاق از سمت زوجه به دلیل اعتیاد ، اعتیاد باید به گونه‌ای باشد که منجر به بر هم خوردن اساس خانواده یا وارد شدن خلل به زندگی زناشویی شود یعنی اعتیاد باید قوی باشد نتوان آن را درمان کرد هم چنین در صورتی که زوج نفقه خانم را پرداخت نماید و در دادگاه اثبات شود میتواند درخواست طلاق نماید.

میتواند با استناد به اعتیاد مضر همسر به مواد مخدر دادخواست طلاق بدهد.

درود و عرض ادب اگر عسر و حرج خود را ثابت نمایند می توانند طلاق بگیرند.
در ابتدا نیز باید دادخواست خود را در دفترخدمات قضایی ثبت نمایند.