آیا دادگاه، برای محکوم کردن فردی به رابطه نامشروع، بر اساس مدارک حکم می دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۵ #43344014

سلام خسته نباشید. اگر دختری مجرد برای داشتن رابطه نامشروع از فردی شکایت کند، آیا دادگاه ابتدا مدارک را بررسی میکند و سپس حکم می دهد؟ یا اینکه با توجه به جرم رابطه نامشروع که از جرایم غیر قابل گذشت می باشد، بدون توجه به مدارک موجود، آن فرد را محکوم به داشتن رابطه نامشروع می کند؟
اگر دلایل و مدارک، کافی نباشد آیا دادگاه این شکایت را پیگیری می کند و در مورد آن تحقیق می کند تا اینکه فردی که از آن به دلیل رابطه نامشروع شکایت شده است را پیدا کند و آن فرد را به داشتن رابطه نامشروع محکوم کند یا خیر؟
با تشکر از پاسخگویی شما.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طرح و پیگیری چنین دعاوی مستلزم ارائه ادله شرعی و مثبته می باشد و در غیر اینصورت دعوا منتهی به قرار منع تعقیب می شود

سلام صرف شکایت شاکی جهت شروع به تحقیقات کفایت می کند اصل برائت است و دادگاه بر اساس ادله و قرائن معتبر متهم را محکوم می نمایدمضافا در جرم رابطه نامشروع دو طرف رابطه مجرم هستند مگر اینکه بن به شرایط یک طرف مکره به حساب آید ومجبور به این رابطه شده باشد..همچنین در این نوع جرایم به لحاظ قبح وزشتی عمل ،دادگاه ها هم ملزم به رعایت جوانب می باشند و از تحقیقات گسترده حذر می کنندمگر اینکه شاکی خصوصی وجود داشته باشد و دلایل کافی جهت ارتکاب جرم باشد..

باسلام
ابتدا مدارک را بررسی میکند و در صورت اثبات جرم حکم صادر میکند.
البته ابتدا تحقیقات در دادسرا انجام می شود و پس از تکمیل تحقیقات درصورت جرم بودن پرونده به دادگاه ارسال می شود.

با سلام
چنانچه دلائل و مدارک موجود در پرونده جهت اثبات رابطه نامشروع بر علیه متهم وجود داشته باشد بدون حضور ایشان رسیدگی خواهد شد و در صورت نداشتن ادله و مدارک دادسرا ملزم به رسیدگی نمیباشد و قرار منع تعقیب صادر خواهد کرد.

سلام وقت بخیر ...دادگاه بر اساس مدارک وشواهد وارجاع ب پزشکی قانونی میتواند طی این مراحل اقدام ب صدور رای نماید