مدارک لازم جهت اثبات ترک منزل زوجه چیست؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۳۹ #43343361

سلام وقتتون بخیر،خانمم بیشتر از ۷ ماهه خونه رو ترک کرده و اظهارنامه دادم برنگشته، دادخواست دادم امروز شورای حل اختلاف جلسه رسیدگی داریم، برگه استشهادیه ترک منزل رو ۳ نفر از همسایه ها امضا کرند، آیا فقط امضاشون کافیه یا اثر انگشت هم باید باشه، چون وسیلشو نداشتم برای گرفتن اثر انگشت، و اینکه از شاهدها هم بعدا احضار میشوند به دادگاه جهت اثبات ترک منزل خانمم؟ در شورای حل اختلاف چه سوالاتی میپرسن و و من چی باید بگم و چه طور اثبات میشه که خانم به چه علتی خونه شوهرو ترک کرده آیا شورا یا دادگاه بیشتر حرفهای زنهارو قبول میکنند؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادادن اظهار نامه مشکل شما حل خواهد شد مگر نهایت امر تقیقات محلی صورت پذیرد که همسایه ها نظر مثبت میدهند

امضا شهود کفایت می کند و در صورت نیاز دادگاه شهود را احضار می کند

اصولا امضا کفایت میکند و همچنین سوالات درباره تاریخ ازدواج و تاریخ ترک منزل و از این دست خواهد بود.

باسلام امضای شهود کافیست و سوالات قابل پیش بینی نیست.

درود بر شما .شهود امضاء کردند کافی هست .از هر دونفر شما سوالاتی راجع به مشکلاتتون میشود و سعی بر سازش شماست

سلام
استشهادیه، شهود کفایت می کند.

از طریق استشهادیه و شهادت شهود قابل اثبات است