مهلت دادن به محکوم علیه بعد از۱سال و نیم تاخیر،مجاز است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹۹ #43325009

با سلام
شخص خوانده،به پرداخت بیش از۲۰۰میلیون مانده ثمن معامله به همراه جریمه هایش محکوم شده و اجرائیه صادر شده،دو سه ماه هست که پرونده در اجرا میباشد ولی بعلت مجهول المکان بودن محکوم علیه تاکنون طلبم بوسیله جلب و توقیف اموال وصول نشده،حال به سختی ملکی از وی شناسایی کرده ام و مراحل مزایده در حال انجام است،اکنون محکوم علیه که دارای سامانه ثنا بوده و در جریان محکومیتش قرار دارد بعد از مدتها مجهول المکان بودن،احدی از بستگانش را به اجرای احکام فرستاده و۲۰روز مهلت خواسته تا محکوم علیه بدهکاریش را بدهد،آیا اجرای احکام مجاز است با وجودیکه بیش از ۱سال و نیم است که از تنظیم مبایعه نامه گذشته و مراحل مختلف دادگاه و اجرا نیز مدتهاست که انجام شده و نامبرده برای پیگیری در هیچ مرجعی حاضر نشده،حال که موضوع مزایده ملک مطرح شده،باز به وی۲۰روز دیگر مهلت بدهد؟آیا این مهلت قانونیست؟اگر خیر،بنده چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟
سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان پذیر و میسر است ...

سلام وقت بخیر
بله امکان پذیر میباشد

با سلام بله متصور است

با درود بله ممکن است ظرف دو ماه باید بدهی خود را پرداخت کند

با سلام
مهلتی که بخواهد مانع ادامه روند اجرا شود صرفا باید با تایید و رضایت شما همراه باشد وگرنه شما درخواستهای لازم در راستای کارشناسی و مزایده را ارائه و ادامه دهید...

باسلام
بله امکان پذیر است

بله امکانپذیر می باشد.