مطالبه خسارت مندرج در قرارداد بنده مربوط به کدام بند از ماده ۲۲ می شود ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #43322518

با سلام و عرض قبولی طاعات. ماده ۲۲ از قرارداد جعاله بنده با یک شرکت با این جمله شروع میشود و در زیر آن سه بند قید شده که باید اطلاعات شرکت و نام مشتری و سیاست و غیره را محرمانه تلقی کنم وگرنه باید خسارت گفته شده را بدهم. این معطوف به کل قرارداد هست یا فقط همین ماده؟؟ عامل متعهد میشودپس از اتمام مدت این قرارداد به شرایط ذیل، به مدت نامعلوم متعهد باشد و در صورت عدول از این شرایط عامل متعهد به پرداخت نقدی مبلغ خسارت معادل حاصل جمع یک سال حقوق ۳۰ نیروی کار بصورت تمام وقت با احتساب تمام مزایا و براساس مبلغ اعلامی اداره کار در زمان عدول از شرط به شرکت میباشد. (بعد از این جمله دو بند تعهدی برای محرمانه نگه داشتن اطلاعات ذکر کرده و بند سوم هم خدمتتان در پایین ذکر میکنم)
بند۳: عامل موظف است به ایین نامه های الحاقی توسط شرکت و منشور های پیوست این قرارداد متعهد باشد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مربوط به کل قرارداد است .
بهتر است این نوع قراردادها را امضا ننمایید .