آیا اگر وکیل قولنامه‌ای تنظیم کند و تاریخ آن را قدیمی‌تر از قولنامه‌ی من قرار دهد، آن‌ وقت قولنامه‌ی من باطل می‌شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۱ #43311780

با سلام
می‌خواهم وکالت بلاعزل فروش خانه‌ام را که به شخصی دادم باطل کنم. برای اینکار می‌خواهم ابتدا خانه را به نام شخص سومی ( بدون دریافت پول ) قولنامه کنم و سپس سند خانه را به نام او بزنم. با توجه به اینکه هر تاریخی ( حتی تاریخ جعلی مربوط به گذشته ) را می‌توان در قولنامه قید کرد آیا اگر وکیل ( کسی که وکالت بلاعزل فروش خانه را به او دادم ) هم قولنامه‌ای تنظیم کند و تاریخ آن را قدیمی‌تر از قولنامه‌ی من قرار دهد آن‌ وقت قولنامه‌ی من باطل می‌شود؟
ضمنا تاریخ وکالت‌نامه بلاعزل فروش خانه ۹ سال پیش است.
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در قورت ایراد به مبایعانه با ارجاع به کارشناس تاریخ تحریر آن مشخص میگردد

تحریر قرارداد و درج تاریخ مربوط به هر زمانی میسر است ولی صحت این قرارداد و انطباق زمان تحریر با تاریخ مندرج در آن توسط کارشناس قابل تعیین و بررسی بوده و از این حیث جای نگرانی وجود ندارد .

با سلام
هر چند بفرموده شما میتوان تاریخ مبایعه نامه را به چند سال پیش رقم بزنید اما در صورت ایراد بر جعل بودن مبایعه نامه و ارجاع امر به نظر کارشناسی دادگستری ، کارشناس میتواند تشخیص دهد که این تاریخ و نوشته متعلق به اخیر میباشد نه چند سال پیش .